Nyarlathotep álarcai

Kapcsolatok a kaland előtt

RubyScillaci: személyi testőr apja megbízásából
ClarkWillis: Angliából ismerik egymást
LeeElias: Árvaházból ismerik egymást
WillisElias: Közös expedíció Indonéziában
LeeSchilacci: a nyomozó alvilági informátora

A vörös áspis kultuszának leleplezése
Divat lett New York felsőbb köreiben egy titokzatos szektában való részvétel. Gyanús ügyek kötődtek a szektához, de a belépés csak a kiválasztottaknak volt lehetséges, ezért nehéz volt bármit is kideríteni róla.
A szekta egy hatalmat akaró, de a keresztény értékrended nem becsülő emberkék gyülekezete a felső tízezeből, plusz akit még használhatónak tartottak.
A leleplezésben Ruby játszott központi szerepet, mert ő volt a beépített ember / megtért kultista. Lee a nyomozást vezette és Elias használta fel könyvéhez.
A szekta a beavatási szertartás során egy rituális eszközzel a bal csukló belső oldalán ejtett két apró sebet, mintha egy kígyóharapás érte volna ott az embert. Korábban valaki már megpróbálta elárulni a szektát, ezt a szerencsétlent később holtan találták, a halál oka mérgezés volt. Clark segített kideríteni, hogy ez nem kígyómarás volt, hanem egy fecskendő-szerű eszközzel juttatták a sebbe a mérget.
Schillacit a keresztapa bízta meg, hogy likvidálja a család egyik tagját, aki titokban a szektához csatlakozott. Elárulta a keresztény hitét és veszélyt hozott a családra, plusz veszélyes információkkal rendelkezett, amivel komoly problémákat okozhatott volna, amennyiben a befolyásos szektatársaival megosztja őket. Szerencsére csak módjával osztogatta az információit és Schillacinak sikerült a rendőrségi razzia során kivégeznie.

Comments

fasza történet, ez most tetszik :)

Kapcsolatok a kaland előtt
peterfy peterfy

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.